2013. december 23., hétfő

Csilingel a csengettyű...




Hát eljött ez az egész évben várva vár nap!
A nap, ami a szeretetről, a békéről és a megbocsátásról szól. Az ajándékokról, apró figyelmességekről, amikkel tudatjuk a másikkal, hogy fontos nekünk, gondoltunk rá. Ezek nem feltétlen kell drága dolgok legyenek, néha elég csak egy gesztus vagy egy szó, amit már régóta vár tőlünk valaki…..
Tegyük meg, ha van rá lehetőségünk addig, amíg még megtehetjük! Tegyük boldoggá és szebbé a körülöttünk élők ünnepét. Ne feledkezzünk meg senkiről, ne legyen olyan ember, aki egyedül, magányosan tölti az ünnepeket….



Hallgassátok meg ezt a dal! Azt hiszem, ebben mindent elmondanak, ami fontos a karácsonyban. Ennél szebben és érthetőbben nem lehet megfogalmazni.



Szeretnék én is Békés Boldog Karácsonyt kívánni mindenkinek, akik ebben az 5 hónapban akár csak egyszer is ide kattintottatok és velem voltatok.
Azoknak, akik szinte minden alkalommal megörvendeztettetek a hozzá szólásaitokkal, mert ez számomra rendkívül fontos volt, hiszen így tudtam, hogy nem csak úgy írogatok a vakvilágban, hanem igen is vannak akik olvassák, és olyanok is akadnak akiknek tetszik amit írok.
És legfőképp azoknak, akik mellettem és a családom mellett álltatok a szükség órájában, akik ismeretlenül is szorítottatok nekem/értem és bátorítottak. Akik éreztettétek, hogy az élet nem csak fekete és fehér, hanem rengeteg árnyalata létezik még a jónak is, hogy nem vagyok egyedül, sem a bajban, sem a bánatomban, mert sokatok megtisztelt a bizalmával és megosztotta velem a saját fájdalmát.
Köszönöm, a bizalmat, hogy velem voltatok, és köszönöm, hogy ha távolról is, de megismerhettelek benneteket.

Őszinte szeretettel, Luna



Ha van kedvetek, nézzetek be erre az oldalra.

 Itt csodálatos emberek igyekeznek minden bajbajutott cicán és kutyuson segíteni. Megköszönnek minden segítséget, és válaszolnak mindenkinek. Ha kiválasztasz egy állatkát és küldesz neki 200 forintot élelemre, azt is megköszönik. Ezeken a helyeken elkél minden segítség. Nem kötelező és tudom, hogy sajnos a pénz a legtöbb családban gondot jelent. De nem csak anyagilag lehet segíteni. Sokszor keresnek alkalmi befogadó „szülőket” akik magukhoz vesznek egy sérült, mondjuk elütött állatkát addig, amíg sikerült otthont találni a számára. Ha van rá lehetőségetek, kérlek Ti is segítsetek……vagy osszátok meg olyannal, aki tud segíteni.
Nagyon köszönöm, minden bajbajutott állatka nevében…


 Csak az állatok képesek önzetlenül és fenntartás nélkül szeretni minket….azt mondják!

Nézzétek meg, ha van időtök. 12 perc, ezt már nem tudtam feltölteni, de mindent elmond a hűségről és a szeretetről…..

De azért nem kell aggódni. Még nem veszett ki az emberekből sem az emberség és a szeretet……

Ezek a  szarvasos képek….
Sokáig gondolkoztam ezen, de végül adok nekik egy esélyt. A megbocsájtás fényében, tiszta szívvel akarom zárni az évet. Ők nem tehetnek róla, arról, ami történt, érző lények és a karácsonyhoz tartoznak.
Tisztítsátok meg ti is a lelketeket, és ha van olyan, akinek meg kell bocsátanotok, vagy nektek kell valakit megkövetni, és az megérdemli, tegyétek meg, mert ez a szeretet ünnepe.

Szeretettel ölellek mindegyikőtöket, Luna



4 megjegyzés:

  1. Békés Boldog Karàcsonyt kívànok neked!!! Millió puszi
    Gréti

    VálaszTörlés
  2. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok! Bella

    VálaszTörlés
  3. ÁLdott bkés boldog karácsonyt és boldog új évet drága Luna! Én 2014-ben is veled tartok :D
    Sok puszi: Christine

    VálaszTörlés
  4. Szia Luna!

    Békés Boldog Karácsonyt és Nagyon Boldog Új Évet Kívánok. :-)

    Puszi,
    Dee :-)



    VálaszTörlés