2013. október 14., hétfő

Csak szólok...

Sziasztok!

Csak szólok, nem biztos,  hogy holnap tudok jönni résszel.
Az történt, hogy szombaton este jöttünk haza az öcsivel munkából, mikor utánunk futott egy kiscica. Szegényke olyan picike volt, csak bukdácsolt és keservesen nyávogott, és hiába próbáltunk nem figyelni rá csak jött utánunk....
Végül az öcsém nem bírta és felvette. Haza vittük és persze anyu veszekedett....
Szegénykét valami megtámadta és be van sebesedve az egyik szeme cica influenzája van alig kap levegőt, szörcsög és tüsszög, folynak a könnyei, a fülébe valami váladék van és nagyon büdöske. Adtunk neki enni, de olyan picurka, hogy alig bírt rágni is. Egyszerre nyávogott, csámcsogott meg dorombolt is. Végül anyu is megenyhült, befogadtuk, de nagyon beteg....
Egész hétvégén ápolgattuk, ma délután visszük orvoshoz, mert a nővéremnek egy ismerőse ügyel, és a barátnőnk cicáját is ivartalanítja. 
Mondtam, hogy elmegyek éjjelente dolgozni, csak had maradjon és kifizetem a gyógyíttatását, de nem engedik. Most egyáltalán nem enged anyu dolgozni, mert elég rossz lelkiállapotba vagyok..
Egész éjjel dajkáltuk. Éjfélkor átvettem az öcsémtől, neki jobban kell a pihenés a sulihoz én meg reggelig etetgéltem meg itattam, mert még azt se tud. Annyira sajnálom, attól félek, hogy elaltatják. Csak dorombolt, meg gyömöszölt a kis mancsaival, és nézett a kis hálás szemével, olyan nagyon beteg szegény!
Így ma nem tudok írni, holnap meg röpi versenyre kell mennem, pedig semmi kedvem, de az edző igényt tart a balkezes szervámra.
Igazság szerint amúgy is nagyon elgondolkoztam ezen az íráson. Egy csomó negatív kritikát kaptam pipák személyébe. Megnéztem néhány más oldalt, amiket olvasok mert nagyon jók, és egyiknél se volt negatív pipa. Ez nyilván jelent valamit. Talán nem kellene írnom, talán inkább tanulnom kellene helyette, és a szókincsemet gyarapítanom, hogy egyszer majd jobban írjak....
Talán nem kellene ezt erőltetnem.....
Sokáig gondolkodtam mielőtt elkezdtem, nem nagyon van önbizalmam és talán nem véletlen.
Ezt a történetet azért mindenképp befejezem, ha már elkezdtem, legfeljebb nem kezdek másikba. Vagyis írni fogok, mert azt imádom, csak nem nyilvánosan.
Nagyon rossz kedvem van, depizek és kicsit ilyenkor antiszociális vagyok. Ha rám tőr a múltam csak hallgatok és behúzódok a szobámba. Mostanában már nem volt ilyen, de szegény beteg cicus meg a leértékelésem kicsit betettek a lelkemnek. Csak sírok és nem tudom miért...
Anyu este bejött hozzám, megfogta a kezem. Ilyenkor mindig azt mondja, Luna nem vagy egyedül, itt vagyok veled, hátunkat a falnak vetjük és ketten legyőzzük ezt a gonosz világot!
De akkor meg még rosszabb lett, mert arra gondoltam mi lesz, ha egyszer majd ő se lesz nekem?
Most is sírok, pedig órán vagyok, a végén még észre veszi a tanár...nem kéne!
Szóval, csak szólni akartam, hogy lehetséges csak szerdán jövök új résszel, már ha érdekel valakit...
Szorítsatok a mi beteg kiscicánknak, hogy meggyógyuljon!
Üdvözlök mindenkit, nora

8 megjegyzés:

  1. Kedves Nóra!

    Én úgy hiszem, kár lenne abbahagynod a blogolást. Elolvastam a részeket, amiket feltettél, és személy szerint nekem üdítő volt. Végre egy nem átlagos karakter, élet, történet. Egy csepp kritika: az utolsó részben nem tetszett, amit Kriszti látott. Neee legyen Kimiből egy bunkó-szemét majom. :/

    Most, mint blogoló írok akkor :) Saját tapasztalatom osztanám meg veled :) Én is kapok negatív véleményeket, kritikákat, és hidd el nekem is megfordult a fejemben anno, hogy abba hagyom. Eljutottam oda, hogy vagy feladom, és ennyi, vagy nem hátrálok meg. És tudod mit? Minden egyes kritikus sor arra ösztönzött aztán, hogy jobb legyek. Azok, akik építő kritikát írtak, és nem csak vagdalkoztak a szavakkal, segítettek, ha akartak, ha nem :)
    Ne hagyd abba, már csak azok miatt sem, akik rendszeresen írnak neked, és szeretik a történetedet! Őszintén? Sok esetben azok, akik nyomkodnak a nem jó négyzetre féltékenységből teszik. Szerintem ez egy nagyon jó kis sztori, mint mondtam üdítő, hogy végre nem egy 'mérnök vagyok és utálom Kimit, de majd beleszeretek', vagy egy 'én vagyok az első női pilóta és állandóan veszekszünk, de aztán rájövünk, hogy szeretjük egymást' sztori. Félreértés ne essék, olvastam nagyon jó kis sztorikat az előbb felvázolt ötletekből! De a lerágott csont az lerágott csont :) Vicces, szórakoztató a történeted, szóval sok kitartást, és ötlete kívánok hozzá! :)

    Ui.: jobbulást a cicusnak!

    L.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én nem igazán szoktam írni senkinek, pedig valószínűleg fontosak a visszajelzések. :)
    De ne gondold, hogy nem jó amit csinálsz! Nagyon jó a történeted, választékosan írsz, nincsenek nyelvhelyességi hibáid! Nekem személy szerint tetszik a blog. Az pedig, hogy vannak akiknek nem tetszik..., szívük joga, DE vedd figyelembe, hogy a nagyon jóra milyen sokan pipáltak! Az is lehet, hogy a történet fordulata nem tetszik nekik, hiszen úgy fejezted be, hogy szegény Kriszti kétségbe van esve :)
    A negatív dolgokat engedd el, csak a pozitívakkal foglalkozz! Anyukádnak igaza van! Remélem a folytatás mellett döntesz!
    Remélem meggyógyul a cica! Sok sikert a mérkőzésre! Várom a folytatást!
    1olvasó

    VálaszTörlés
  3. Drága Nóra!

    Azt hiszem beszélnünk kell. Az írást ne hagyd abba! Nagyon sokan olvassák azt amit csinálsz, és nagyon, de tényleg nagyon sokan jónak találják. Azért, mert voltak olyanok akiknek egy rész nem tetszett, hát szíve joga. Téged ez ne érdekeljen. Nem kell ezért ennyire elkedvetlenedni. Mint mondtam már neked, a többi írásodra is igényt tartok ám majd. Olyan lendülettel írsz, és olyan szófordulatokat használsz, mely nem mindennapi, mint ahogy a történet maga sem. Ugye az egyes részek 3D-ben való megjelenítéséről nem is beszélve.
    Nem szabad a negatív dolgokkal foglalkozni, mert azok lehúzzák az embert. Próbálj mindent pozitívan látni. Tekintve, hogy minden megítélés egyedi, és szubjektív, így nem tetszhet mindenkinek, az amit az ember csinál. Viszont ott a többi akinek igen, és azokkal kell foglalkozni. Szóval kicsi lány fel a fejjel. Ha lesz időd beszélünk. A cicusnak jobbulást. Remélem helyrejön. Gondolj rá úgy, hogy ti tényleg megtettetek mindent az ügy érdekében, ami úgy látom a jelen esetben igaz is. Anyudra hallgass. A vele kapcsolatos negatívumokat, pedig marha gyorsan töröld ki a fejecskédből. Mondtam, hogy a felesleges dolgokon ne gondolkozz. Emlékszel a legutóbbi beszélgetésünkre? Ez pont a végén volt. A meccshez sok sikert kívánok.

    Puszi,
    Dee

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Kérlek ne hagyd abba az írást, annyira nagyszerű ahogy írsz, imádom a blogodat és én akkor vagyok depis ha nem teszel fel részt, mindig a következő részt várom.
    A munkát is úgy tudom elviselni, hogy mindig mondom magamnak nemsoká jön már az eltitkolt múlt következő része. Nem akarok panaszkodni, de a főnököm nagyon nehéz esett, elég sírás nélkül átvészelni egy napot és sajnos nem csak velem olyan, a többi kollégám is így van vele.
    Most lehet hülyének fognak nézni, de vállalom én van amelyik részt több, mint 5-ször is elolvasom attól függ menyi időm van.
    Az meg lehet, hogy valaki sietségből félre pipált az nem mérvadó, én is jártam már így főleg, hogy rendetlenkedik az egerem.
    A cica remélem nem szopornyikás, de nagyon jól tettétek, hogy segíttetettek rajta.
    Bízok benne, hogy a cica meggyógyul és te se hagyod abba, mert akkor nagy csalódás ér, mert mint még az elején írtam volt már blog amit szeretem olvasni és abba hagyták vagy törölték nem szép dolog megtenni a hűséges olvasókkal.
    Várom nagyon a következő részt, remélem holnap lesz (a remény hall meg utoljára)
    Mielőbbi gyógyulást a cicának és kitartást neked. Sok sikert a meccshez!
    Puszi
    hűséges olvasód Bella

    VálaszTörlés
  5. Helló!
    Ne hogy már lógasd az orrod 4 emberke miatt akinek nem tetszett, ez a véleményük, kész, nyomd be az "i don't care" gombot, és csináld tovább amit csinálsz mert nagyon jó, tehetséges író vagy, lehet hogy híres leszel egy nap, akkor meg pláne szükséged lesz arra a "gombra" és úgy látom nem én vagyok az egyetlen akinek tetszik. Erre a részre szerintem azért kaphattál negatívat mert elkanyarodott a tündérmese, lett benne egy csavar, én mondjuk vártam már, minden jó történetbe kell a konfliktus, a mesékben is van, aki nem akar ilyeneket olvasni ne tegye, nézzen Teletabist. Jobbulást a cicának, csak egy ötlet: kamillatea a szemecskéjére, már lemosás céljából :) NAGYON VÁROM AZ ÚJ RÉSZT !!!!!

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Már egy ideje olvaslak és a történeted megfogott. Nem egy szokványos történtet, talán pont ezért is örülök meg, mikor meglátom, hogy új fejezet került fel. Hidd el, hogy különleges vagy és a negatív kritikákat ne úgy fogd fel, hogy senkinek sem tetszett! Mert sokkal többen vagyunk akiknek tetszik, mint akiknek nem. És tudd, hogy általában csak olyanok pipálnak, akiknek gőze sincs, hogy mennyi mindent bele nem ad az ember a történetébe, hogy mennyi minden munka, gondolat van benne.
    Nem tudom, hogy miért vagy Te is lelkis, mint én, de tudd meg, hogy nem vagy egyedül! Itt vagyunk Mi olvasók. Régebben (néha most is) én is olyan voltam mint te, de a lényeg, hogy SOHA NE ADD FEL!
    Ami pedig a kiscicát illeti sajnálom szegénykét, remélem, hogy jobban lesz!
    Természetesen, mint mindig most is várom az új rész :)

    puszi Barbara

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Jaj, te lány! Nekem is vannak néha nagyon-nagyon borongós napjaim, de ha beteszek egy kedvenc CD-t és teli torokból énekelek, valahogy mindig jobb kedvem lesz. :D Nah, nem akarok roppant okos tanácsokat adni, de kicsit rázd meg magad, menj fuss egy kört, fáraszd le magad, és másnap sokkal jobb lesz! Mert összeszorított foggal, akkor is végig tudom csinálni hozzáállással már sokszor lendültem túl dolgokon, de neked ott van a családod, akik mindig melletted vannak és rájuk bármikor, bármiben számíthatsz.
    És ez hatalmas dolog, nem mindenki mondhatja el magáról!

    Figyu! Én 32 vagyok, és nem (már ne is haragudj) az irodalmi értéke miatt szeretem ezt a sztorit, hanem mert ez egy laza, könnyed, szórakoztató olvasmány. A Szingli fejvadászt sem azért szeretem, mert hatalmas irodalmi értéke van. Egyszerűen kikapcsol, miközben olvasom, azt sem tudom ki és hol vagyok. Teljesen bele tudok merülni. Én is falun nőttem fel és ott is élek, de néha akkor is csak vágyakozva olvastam, amikor leírtad Kriszti életét falun. Legszívesebben visszamennék az időben, hogy én is úgy akarom csinálni! :D Persze, még nem késő... :D

    A druszámnak pedig jobbulást, remélem stramm kiscica, ha már ilyen mázlija volt, hogy rátok talált. Pusssz. Porcica :D

    VálaszTörlés
  8. Szia, én is író vagyok és teljes mértékben megértelek, hogy a negatív kritika elveszi a kedvedet. Nemrég én is nagyon sok rossz kritikát kaptam és sorozatban támadtak, elvette a kedvemet. De ha igazán szeretsz írni, akkor nem hagyod abba. Hidd el, hogy vannak akik olvasnak, csak nem biztos hogy hagynak nyomot. Érdemes folytatnod. Szerintem nagyszerű az írásod, pedig én nem nézek F1-et de azért vissza visszanézek olvasgatni, mert tetszik. Szóval ne engedd, hogy sok negatív ember elvegye a kedved. Csináld amit szerstz. Írj.
    Üdv: Christine

    VálaszTörlés