2013. október 29., kedd

26. rész - Ki vagy rúgva.....

Halló mindenki!:)

Hát, ez igen! 
Eddig ez sikerült a legjobban!
Valamiért az egy hónappal ezelőtti részt tette ki:)
Ez van, aki tud, az tud!:)
Hát....akkor talán megpróbálom még egyszer!
puszi, nora

u.i. Képzeljétek, a barátnőmet tegnap feleségül kérte egy Jordán herceg. Persze csak nevetett rajta, de az előbb hívták őt - a rendőrség, - hogy a bár előtt áll egy Hamer és állítólag az övé, neki hozták.
A probléma többek között az is, hogy nem tud vezetni, és valószínűleg alaposan össze kéne dobjuk a pénzünket, hogy egyszer is megtankoljuk a járművet.
Ő most minden esetre lohol fel, amúgy is suliba mennek.....hát én meg érdeklődve várom a fejleményeket, mert ebben a családban ugye csak az anyunak meg nekem van jogsink!
Egy Hamert vezetni!:)
Mondanom se kell az öcsém tiszta ideg!:)

2 megjegyzés:

  1. Wwhiiiii a mázlista csajsziiiii :-D engem is egy körreeee :-D hummm xd meg nézzném az öcséd fejét xddd hmmm hány éves hogy nincs jogsija ? :-D

    VálaszTörlés
  2. Szia Krisztin!
    Igen, egy ilyen kocsi elég jónak tűnik!:)
    A baj csak az, hogy még az ilyen hercegek se ingyen adják az ilyesmit. És hát a barátnőm szerint a herceg nem egy Kimi Raikkönen volt:)
    Szóval a kocsi marad, így az öcsi is megnyugodhat, bár eléggé ordítozott, hogy legalább egy körre kipróbálhattuk volna. Mondom neki, hát miből tankolnánk bele te ütődött? Azt mondja, egy Hamer? Ha itt állna a ház előtt és egész nap csak az üvegét törölgetném is megérné!
    Hát ilyenek a férfiak!
    A barátnőm amúgy 21 éves, de mivel Pesten tanul és ott is dolgozik és diákival jár sokkal olcsóbb neki. És a bárban néha inni kell, mint ezzel a herceggel is pezsgőt, és ráadásul éjjel dolgozik és haza felé amilyen fáradt még elaludhatna. Szóval nem tudna kocsival járni, ha lenne jogosítványa akkor se.
    Amúgy meg ő és a nővérem lehet, hogy kiváló orvosok lesznek egyszer, de a vezetéshez semmi tehetségük. Addig jó nekünk gyalogosoknak, nekik és a többi autósnak is, míg ők az anyósülésen maradnak.:)
    köszi, hogy írtál, örülnék, ha megtennéd máskor is:)
    puszi, nora

    VálaszTörlés