2013. november 1., péntek

27. rész - A világban mindennek súlya van, csak a szerelem nem mérhető.....

Sziasztok újra!

Gondoltam, hogy ezt fogja velem megint csinálni, de nem baj!
Ma semmi sem gátolhatja a jókedvemet, mert végre hatalmas sziklák gördültek le a lelkemről, - legalább is részben, - de ez is valami!
Örülök, és ebben nem fog megakadályozni a gonosz technika!
Csak tilt, meg tilt és tilt, engem! Olyan mint sok lány az osztályban, ki nem áll engem!
De ez legyen az ő bajuk!
Szóval kicsit lehet,  hogy összekapkodott a rész, mert rettentően siettem és rettentően másfele is járt a fejem. Van itthon némi elintézni valóm, meg még innen-onnan, de a nehezén már túl vagyok!
Ki Pesti közületek? Tegnap a barátnőmék nem mentek dolgozni, mert a mostanság felkapott Halloween-ről, elég kellemetlen tapasztalataik vannak.
Most is volt buli rendesen, az egyik lány írta neki, hogy délután a metróba, "Isten veled anyám, isten veled élet" felkiáltással a szerelvény alá vetette valaki. Azt irta a csaj, mielőtt még sínt ért volna, valami 20-an vetődtek rá, hátrahagyva bőröndöket, batyukat, és kirángatták.
Ne itt dögölj meg te barom, üvöltözték, mert ha lezárják a metrót senki se tud elutazni, és még az általa emlegetett anyukáját is emlegették a szexel kapcsolatban:)
Aztán folytatta, most kint cigizek a bár előtt, és figyelem ahogy a híd tetején kuksol egy halálfejnek öltözött figura. A híd lezárva természetesen, kint vannak a rendőrök és a pszichológus igyekszik lemászásra bírni, de hát ez nem fog menni, mert már azt se értik,  hogy tudott oda felkapaszkodni. Szállni akar! Adta tudtul mindenkinek, mert itt szar!
Akkor szálljál már, baszd meg! - ordítozták a kissé türelmetlen várakozó autósok.
Közben már megérkeztek a darus tűzoltók is, szóval nagy az isten állatkertje:)
De történnek gonosz dolgok is! 
A nővéremék segítenek egy cicaotthonnak, és fura megmagyarázhatatlan de tény, hogy napok óta megnőtt a fekete cicák utáni érdeklődés, főként olyan egyének személyében akikre a papucsomat se bíznám.
Nem kaptak fekete cicát, úgy tűnik szereztek máshonnan és 3 levágott cicafejet dobtak be a kertjükbe.:(
Ez nagyon szomorú, hogy mostanában divat állatokat kínozni, olyanokat bántani akik nem tudnak visszaütni. Beteg világ, tele gonosz emberekkel, néha úgy érzem azért menekültem az írásba, mert itt csak az van amit kitalálok, és ha van is gonosz, mert persze kell a katarzis, de az biztos,  hogy a végén elbukik.
Hát remélem azért nem vettem el a kedveteket, de sajnos ilyenek is vannak, néha nem árt kicsit odafigyelni!
Szép hétvégét, szurkoljunk és pihenjünk a suli előtt, már aki nem dolgozik, folyton, mert azoknak külön jó pihenést!
puszi mindenkinek, nora

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése