2014. augusztus 3., vasárnap

77. rész - Az igazi könnycsepp a szívünkből hullik...


Sziasztok!

Íme, az új fejezet. Úgy gondolom, ezeket a rövidebb részeket mindig tudom hozni, mondjuk 2 naponta, akár mi is történik. Ennyit nem gond megírni, és mostanában amúgy is kímélő üzemmódban kell működnöm!

Mielőtt még elkezdődne a következő rész szeretnék veletek megosztani valamit. Augusztusban többször is elmegyek néhány napra. Hogy hova azt nem tudom, nekem is mindig meglepetés, de nem is ez a lényeg. Arra gondoltam, míg távol vagyok, és nem írok, esetleg elkezdeném egy másik történetem, amiből van néhány kész oldal, legalább is az elejéből. Ha nem vagyok itthon, és itt nem lesz új rész, akkor ott jelenik majd meg, naponta egy ilyen rövidebb rész…remélhetőleg!:)
Ez a történet egy másik blogon található majd, a címe Vörös vihar és megtalálhatjátok, ennek a blogomnak az oldalán is az elérhetőségét, oldalt legalul, Saját történeteim cím alatt, mint LunaVilága3.

Majd jelzem, ha elkezdem. Ha van kedvetek, lépjetek fel az oldalra, és olvassátok el. Remélem, nem gyújtok majd nagy vihart a történettel és azt is, hogy lesztek azért néhányan, akiknek tetszeni fog, és olvassátok.
Puszi mindenkinek,

Luna



Kimi… 

Augusztus van, meleg és por mindenütt. Ha nem tudnám, hogy a német futamon vagyok, az időjárás alapján azt is gondolhatnám, hogy valahol egy Dél-Amerikai vagy Ázsiai versenybe pottyantam. De itt vagyok a németeknél, ebből kifolyólag nem is tudom kiverni a fejemből az a vigyori képet, amit pedig szeretnék örökre elfelejteni. Vettel, sokat jártam veled erre titokban, és vitelek én is magammal a hazámba. Te még finnül is megtanultál, leginkább énekelni. Idétlen kölyök, csak a német gyógy löttyöt vedeli, a vodkától összeakadtak a szemei és menten dalra fakadt. Mennyit baromkodtunk, jó volt mellette, most pedig el akarom felejteni mindezt, eh.
Aszfaltos futam, meg is lett az eredménye, hatodik lettem. Ez valahogy jobban megy, több köze van ahhoz, amit eddig csináltam.  A versenypályákon mindig jó voltam, valahogy csak összejött az a világbajnoki cím. Mostanáig ez a legjobb helyezésem. 


Egyszer már voltam hatodik, igen, és akkor még boldog voltam, a legboldogabb a világon. Asszonyom volt, és a szíve alatt rugdosott a kislányom…legalább is ezt hittem.
Hogy rohantam hozzá, mennyire hiányzott, háborítatlannak hittem az életem, biztosnak a jövőm. Szerettem! Annyira szerettem, és azt utálom magamban a legjobban, hogy még most is szeretem. Elgyengültem, öregszem…
Talán jobban viselném ezt a hőséget, ha nem lennék ennyire kibukva. A kaját is unom már, ha még egyszer kolbászt kell ennem, kidobom a picsába. Még jó, hogy sör van dögivel, az teljesen rendben van. A tengeren is jobb volt az idő, ott legalább járt a szél, másra amúgy se nagyon emlékszem. A haverok buliztak, béreltem pár lányt, én meg italba csomagoltam a napjaimat. Persze készültek fotók, rólam ne készülnének? És persze elsőnek a Sieskába jelent meg, anyu hívott, kínos volt. 


Nem állhatok le neki magyarázni, hogy nem az van, amit gondolsz, hogy is képzeled, hogy ennyi idő alatt elfelejtettem Kisut. Azokat a lányokat béreltem, ahogy a kocsit vagy a repülőt szoktam. Van egy árlista és egy szolgáltató lista, amin tételesen fel van tüntetve, hogy mennyiért mit vállalnak. Nem került érzelmembe csak pénzembe. Ez csak üzlet volt, kikapcsolódás a testnek, mert én még élek!
Mégis mindenki úgy tekint rám, mint egy gusztustalan csótányra. Kaj csak grimaszolva lapozott néhányat az újságban, megtartotta a véleményét. Az arcát elnézve, így is sejtem mit gondolhat rólam. Érzéketlen fasz, és még bunkó is.
Ez lennék? Mi lenne, ha elmondanám neki, min megyek keresztül? Mi lenne, ha megtudná, hogy kirántották a talpam alól a talajt, hogy bizonytalanabbul állok a földön, mint egy járni tanuló gyerek? Mennyire változna meg a véleménye Kisuról, ha elmondanám, hogy a lányom nem az enyém?
Nem fogom megtudni, mert nem mondom el. Higgyen csak, amit akar. Kaj profi, képes elkülöníteni a magánéletet a munkától. Ez egy munka, csapatban dolgozunk, és ha itt van, teljes figyelme az enyém. Ha hazamegy, lehet, hogy leköpi a fényképem, talán meg is érdemlem, de a lényeg, hogy a véleményét nem hozza ki a pályára, csak a tudását.
Mark bezzeg már egészen más eset. Ő nem rejti véka alá a véleményét. Több mint 10 éve az árnyékom, az lenne furcsa, ha alakoskodna. Nem tetszik neki amit lát, és ez ki is mondja.


A fotelban fekszem elterülve, időnként belekortyolok a sörömbe és a semmibe bámulok. Mark az újságot lapozza, egyre dühösebb képet vág, ahogy végig simogatja kopasz fejét. Végül utálkozva dobja félre az újságot.
-    Biztos, hogy ilyen lányokkal kell körbevedd magad? – szegezi nekem a kérdést.
Tudom, miről beszél, már vagy százszor láttam azt a kurva fotót. Szóra se méltatom, csak a vállam vonogatom. Ismer már, türelmesen várja a válaszom. Muszáj megszólalni.
-    Jól van ez így. Fizetek a szexért, nem viszünk bele semmi érzelmet. Ez csak egy üzlet, amit mindketten élvezünk. Én akkor mikor dolgoznak rajtam, ők meg mikor fizetek és megkapják a pénzemet.
-    Kimi..
-    Hagyj békén. Én megpróbáltam, kifordultam önmagamból…. megváltoztam….új életet kezdtem! Jó akartam lenni, és nem is volt nehéz…..és mikor már elhittem és boldog voltam….akkor az isten mindent elvett tőlem. Ez többet nem fordul elő, kezeskedem róla. Én istennel szembe is csak egyszer veszíthetek!
-    Most keserű vagy Kimi….
-    Há, mégis mi a faszra számítottál? Mi a picsát vársz tőlem, hogy röhögjem körbe ezt a kibaszott elátkozott pofámat 24 órában? Vagy adjak fel egy hirdetést a magányos vérző szívek oldalon? Elég volt az érzelgős, nyálas csöpögésekből, a faszomat a szerelembe! Ha kell majd veszek egy kurvát, vagy beengedek valakit a szobámba, teszi a dolgát én meg fizetek érte. Aztán ha végzett megy a büdös picsába. Tök mindegy, hogy néz ki, leszarom ki az. Ne kérdezősködjön, ne nyálaskodjon, engem ne akarjon többet senki, se megnevelni, se boldoggá tenni, mert kibaszottul elégedett vagyok az életemmel, meg kurvára boldog is! Csak tegye a dolgát, szopja le a faszom aztán takarodjon.


-    Kimi nem ismerek rád. Mi az ördög van veled? – meredez az egész kopasz feje, és ahogy rápillantok nem haragot, se irigységet, hanem együtt érző sajnálatot látok rajta.
-    Nem én vagyok a gyerek apja. – tör ki belőlem az őszinteség.
Amint kimondtam, összeomlok. Ráadásul a szeme láttára. Már nem tartom magam, nem vagyok bunkó, leveszem az álarcom, csak a fájdalom a megalázottság és a magány marad.

          
-         Mi?  Az lehetetlen!
-         Itt van! – adom oda – Papírom van róla.
-         De hát akkor ki… - mered rám.
-         Azt hiszem Vettel.
-         Micsoda a kölyök? Ne már Kimi, ő nem olyan.
-         Miért Kisu olyan volt? – förmedek rá.
-         Ne acsarkodj itt nekem. Nem én csináltattam meg ezt a hülye tesztet. Eszembe se jutott volna. Tényleg? Neked, hogy jutott eszedbe?
-         Kaptam egy levelet.
-         Mi? Valaki szórakozott veled, húzta az agyad, te meg elrohantál DNS-t csináltatni?
-         Nem egészen. Amúgy elgondolkoztál azon, hogy ki tudhatott a kapcsolatunkról és főleg a kicsiről? És ha tudott, miért nem zsarolt meg?
-         Hm, ez jó kérdés. Akkor mi történt?
-         Előbb csak írt. Azt leszartam…aztán küldött néhány ocsmány fotót.
-         Fotót, de kiről?
-         Kisuról meg Vettelről.
-         Mi?
-         Csókolóztak rajta, meg még mást is…eldurrant az agyam, átrohantam vele hozzájuk.
-         Na baszd meg, és nem sérült meg?
-         Senki se sérült meg! – meredek rá. – Jó hogy így féltesz, mintha nem tőlem kapnád a fizetésed.
-         Kimi…mi volt.
-         Mi lene? Tagadott. De olyan fura volt…olyan meglepett, nem szégyenkező. – gondolkodom el.
-         És aztán?
-    Aztán otthagytam, de ő utánam jött és esküdözött. Azt ígérte, ő is megcsináltatja a DNS tesztet, mert semmi köze nincs a kislányhoz, soha nem ért Kisuhoz, csak barátként…. Nem kérdeztem meg tőle, nála mit jelent a barátként! Leszartam a dumáját, csak egyedül akartam maradni, addig amíg képes voltam magam tartóztatni, és nem ütöm ki.
-    Aztán?
-    Kidobtam.
Szokásától eltérően ő is kinyit egy sört. Némán iszogatunk, mindketten a gondolatainkba mélyedünk. Megkönnyebbülést érzek, hogy végre elmondtam valakinek, hogy végre megoszthatom vele azokat az érzéseket, amik marcangolják a lelkem és tombolnak belül az álarc mögött. Végre van valaki, aki előtt nem kell alakoskodnom!
-    És mi lesz a kicsivel? – ér váratlanul a kérdés.
-    Fogalmam sincs. Ha a németé úgy is elviszi.
-    Odaadod?
-    Megőrültél? – meredek rá. - Nem vagyok én egy állat! Persze hogy oda, ha egyszer az övé. Vagy szerinted bosszúból neveltessem fel szegény anyámmal?
-    Szegény Paula! Még nem tudja?
-    Senki sem tudja, csak az orvos, de ő tartja a száját, a tesztet is álnéven csináltatta meg. Na, meg persze a geci német…meg Hanna. Az a nő Mark… - csóválom elkeseredetten a fejem, - ő az egyetlen amit irigyleg attól a szeméttől. Vele maradt. Mellette áll még ezek után is.
-    És Jenni?
-    Szerencsére elhúzott a faszba valami versenyre Angliába. Beledöglenék ha az elégedett, gúnyos pillantását kellene elviselnem a házban.
-    Miért nem dobod már ki?
-    Eddig nem akartam…nehogy eljárjon a pofája a kicsi miatt. Ő volt az alku tárgya. Addig maradhat, amíg nem derül ki a kislányom és ez a szörnyű tragédia. De most már kibaszottul nem számít semmi…

Itthon vagyok. Már nem érzem azt az örömöt, ami azelőtt elkapott, ha beléptem ebbe a házba. Nem vár itt rám más csak a magány és a fájdalmas emlékek. Szerencsére Jenni nincs itthon, ahogy ígérte elutazott. Az egyetlen pozitívum a napban, megőrülnék a jelenlététől.
Még ki sem pakoltam, csak elterülök a nappaliban egy sörrel, és erőt gyűjtök, hogy levetkőzzek és ússzak egyet, aztán meg méregtelenítsek a szaunában. Leengedem a reluxát, nem akarok átlátni a szomszédba, nem akarok velük foglalkozni, csak pihenni a csendben.
Csodálkozva emelkedem fel a csengetésre. Ki a faszom? Senki se tudja, hogy már itthon vagyok. Dühösen lépek a monitor elé, és a látványtól majdnem megfulladok a félrenyelt sörtől.
-    Szia Kimi!
-    Hanna…hát te?
-    Beengedsz?
-    Eeh, szia! Hát persze! Gyere be.

*  *  *



















15 megjegyzés:

  1. szia Luna!
    őszintén hiányzott már Kimi szemszöge :) iszonyatosan kivan szegény, mondjuk jogosan, de sajnálom, hogy ennyire lecsúszott :S
    Mark előtt le a kalappal, hogy ilyen jól tudta kezelni őt, de azért szerintem kételkedhetett volna jobban, hiszen ő is ismerte Kisut :(
    vajon Hanna miért megy? nem hiszem, hogy kész lenne a DNS vizsgálat, mert azt Seb mondaná el Kiminek szerintem
    lehet megpróbál a lelkére beszélni, hogy ő miért bízik Sebben és Kisuban, mert látta a Kimiről készült fotókat?
    hihetetlen, hogy írhatnál egyhuzamban 100 oldalt az se lenne elég olyan jó tipikusan az a MÉGMÉGMÉG történet :D
    remélem jól vagy várjuk a folytatást, de természetes, hogy van más dolgod is :)
    vigyázz magadra, puszi:Aniw

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Te Drága!
      Kivan, kivan, pedig még csak ezután jönnek majd egyik meglepetés a másik után! Ugyan csak kapkodhatja a fejét, és Marknak meg Sebnek jön majd a mentőötlet! Bizony!:)
      Rosszul gondolod, most Seb is haragszik, megmondta, hogy a barátom voltál...eddig!:)
      Szóval jó, és fordulatos dolgok jönnek, mert most már Sebnek és Marknak köszönhetően kiderül, hogy nem Kisué a kisbaba! És akkor felmerül ugye a kérdés, ha nem Kisut temették el, akkor hol van? És hol a kislánya?:)
      Annyira örülök, hogy úgy gondolod, akár 100 oldalt is képes lennél tőlem egyfolytában olvasni!:) Ez nagyon jó érzés! Köszönöm!:)
      Holnap jön az új rész!:)
      puszi, Luna

      Törlés
    2. szia Luna!
      gondoltam én naív, hogy Seb mondja meg Kiminek akármennyire nem akarja látni őt :(
      na jó én befejeztem a találgatást, mert te totál kiszámíthatatlan vagy :( persze nem rossz értelemben :)
      és miért nem ment vissza, ha életben van? talált magának mást? már megint találgatok mi fordulhat meg Kimi fejében pláne, ha Bradley őrangyalt játszik :(
      meg is tettem a 100 oldalas olvasást :D most nagyon le vagyok maradva semmi erőm és életkedvem olvasni sem semmit :( ami nálam abszolút a vég :'( most feleztem be a Boldog szülinapot nekem című fejezetet és ott is nagyokat nyelve sikerült csak túljutnom a nehezén sírás nélkül :( de tudom, hogy ott most boldogság lesz :D
      a holnapi részben derül ki, hogy nem Kisu lánya? tényleg Sebiék nevelik fel a Picúrt?
      puszi:Aniw

      Törlés
    3. bocsi Isten éltessen engem és nem Boldog szülinapot nekem :(
      ez a mai napom :( nem baj, holnap megbosszulom a tapétámon :D

      Törlés
  2. Szia!

    Hanna a teszt eredményét hozza? Simán elképzelhető, hogy igen, mert tudják, hogy Kimi nem szívesen látná Sebet. Mark igazi támasz, biztos része lesz benne, hogy Kimi összeszedje végre magát. Egyébként csak a Kisuról szóló hírek vagy a találkozás hatására tér észhez, vagy már előtte is igyekszik talpra állni? És hogyan derül ki, hogy annak a kislánynak nem Kisu az anyja? Minden újabb résznél egy rakat új kérdés merül fel olvasás közben, nagyon izgalmas! :)

    Jó pihenést kívánok, akárhová is vigyen a meglepetések szakértője. :)

    puszi

    Dina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, bizony néha sikerül beletalálnod a tutiba!:)
      Seb sem akarja látni Kimit. Nem haragszik rá igazán, csak azt akarja, hogy a pukkancs tegye meg felé az első lépést. Majd meglátod!:)
      Összeszedi magát, mert mikor kiderül, hogy se ő, se Seb nem a kicsi apja, az is ki fog derülni, - még nem árulom el hogyan, - hogy Kriszti se az édesanyja a kislánynak! A válasz egyébként ott volt a nózitok előtt, gondolj csak vissza miket vett át Kisu személyes dolgaival?:) Na? Te nagyon jól szoksz tippelni!:)
      Nagyon jól esik, hogy izgalmasnak találod és várod a részeket...és meglepetések szakértője! Hát ettől már sokkal jobban lettem!:)
      Nagyon köszönöm!
      puszi, Luna

      Törlés
    2. Szia!

      Nem voltam rest, és visszalapoztam ebben a virtuális könyvben ahhoz a fejezethez, hogy miket is vett át... Volt ott egy ultrahangos fénykép a magzatról, ami árulkodó lehet? És hogy minden véres volt...? Nyilván a vércsoport nem egyezik Krisztiével, annyira talán nem volt alapos a kitervelt bosszú.
      Visszatérve az előző válaszodra. Szóval összebarátkozik Newey-val, és amikor mennie kell, mert a főnök zaklatása olyan mértéket ölt (de bízom benne, hogy ez esetben a történelem nem ismétli önmagát...), akkor Ő segít másik munkát találni, mégpedig állást a Red Bullnál, és ezért akar majd Kimi is visszatérni. Nos? :) Imádok találgatni, de utána Te mindig űbereled minden képzeletem! :)

      puszi

      Dina

      Törlés
    3. Szia!:)

      A vér az meleg, de volt ott még valami.....:)
      Amúgy a többi az jó, nagyon jó! Persz majd teszek még hozzá ezt-azt!:)
      pussz

      Törlés
  3. Szia!

    Teljesen le vagyok maradva... Az olvasással és az írással is.
    :(
    Ahhoz képest, hogy testileg-lelkileg szarul vagy, hozod a normát.:) Nem látszik a stílusodon a változás.

    Nagyon tetszett, ahogy Kriszti és Adrian találkoztak. :) Mondjuk a mókus a kormánykeréken nem illett a képbe. Mert ha nem tört be a szélvédő, nem kis erőfeszítésébe kerülhetett felmászni... :) De nem akarok akadékoskodni, fogjuk fel ezt mint írói szabadságot. :)

    Jó lenne, ha néha magadtól is rájönnél, hogy a pihenés hosszú távon egész kifizetődő dolog, és nem csak akkor kerítenél sort rá, amikor már baj van.

    Mert ha rangsorolsz, a fontosabb dolgokra marad időd, és bizony lesz olyan, amit el kell engedni, mert nem fogsz tudni megcsinálni. Néha nemet is lehet mondani nem csak másnak, hanem magunknak is. Nehéz, hogy nem vagyunk tökéletes feleségek, anyák, barátnők, barátok, testvérek, hogy nem csillog-villog mindig és minden otthon, hogy van, hogy felgyűlik három adag vasalni való, hogy még mindig nem mostunk függönyt, nem húzkodtuk ki az összes gazt a kertben, és az autót is le kéne már mosatni...
    Ez van.
    Ha megtalálod a legfontosabb pontokat, a többi ráér.
    Egy ideig. :D Persze azok is fontosak, de nem egy nap, egy hét alatt kell mindent teljesíteni. Be kell érni kevesebbel és máris elégedettebb leszel, ha ugyan kevesebb pontot is, de azokat maradéktalanul teljesítetted.
    :)

    Nekem pl. a múlt hét péntekem 100%-os volt! Nem tudom megmondani, mikor éreztem ezt utoljára (ha volt valaha ilyen), de a föld felett jártam, annyira elégedett voltam (magammal, a munkámmal, a napi eredményekkel). :)

    Puszi
    Porcica

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Éppen válaszolgatok a bejegyzésekre, mikor mit látok? Itt az örök elégedetlenkedő!:D Örülök neked!:)
    Utána néztem, mert erre a mókus beugrásra én is figyeltem anno! Szóval a 74. részben Sara alatt, így kezdem! "Jó iramban haladok haza felé. Leengedem az ablakokat, hogy a szél behozza hozzám a nyár illatait..."
    Leengedett ablak = besurranó mókus!:) Nahát!:D

    Nekem nem okoz gondot normálisan, sőt vidáman viselkedni ha gondom van. Ezt anyutól tanultam, bármennyire is bajban voltunk feszített mosollyal jött hazáig, aztán otthon levette a mosolyt, de azt mondta, nem baj, ezt is túl fogjuk élni, nem fog ki rajtunk és leszünk mi még boldogok!
    Azt nem tudom Ő hogy csinálta, én ha ilyen napokon haza érek, felkucorodok az ágyamra, átölelem a térdeimet, és csak kuporgok, vagy ha még jobban akarom magam büntetni lelkileg, beülök a szekrénybe. - ez egy régi emlék!:)

    Igazad van! Tudom, hogy túlpörgök, de én szeretek ilyen lenni! Én is szeretem ha 100 %-os egy napom, ha megteszem, elvégzem azokat a dolgokat amiket célul tűztem ki, és hulla fáradtan bezuhanhatok az ágyamba, és akkor érzem, hogy igen! És az már csak a hab a tortán, ha ott van valaki és még rá tudok dolgozni kicsit erre a kellemes fáradtságra!:)
    Inkább lelkileg nem bírom. A fájdalmat meg az elmúlást, segíteni szeretnék, de összeomlok! Nem értem azokat az embereket akik ilyen helyeken dolgoznak, rengeteg ismeretlen szürke hős él ebben az országban!
    Nem a fáradtság miatt borultam ki! Tudod mi történt velem 16 évesen! Az ember azt gondolná, oké megtörtént, nem tudom miért pont velem, de ez van, megpróbálok tovább lépni és élni. Késfóbiám van, nem szeretek kést látni senki kezében!
    És aztán újra megtörténik! Egy pasi ült mellettem a boxban és teljesen bekattant ettől az átkozott hajamtól! Egyszer csak felpattant, előkapott egy rugós bicskát és a torkomnak szorította. Azt ordította, előbb a hajamat vágja le, aztán a torkomat. Azt hiszem mindenki fél a késtől, de igazán csak az tud félni, aki már átérezte azt a fájdalmat és rémületet mikor belevág a penge. Teljesen lesokkoltam, még most is rosszul vagyok ahogy írok róla. Azt hittem megáll a szívem, és nem is értettem miért nem pisiltem be a rémülettől. Minden kiesett, arra eszméltem, hogy a főnök kifejeli mögülem, én meg egy letört nyakú üveggel ordítok a barátjára, ennek az örültnek, hogy ül! És csak így kezdődött, a vége ennél sokkal durvább lett!
    Igen, majd egyszer elmesélem, ha már képes leszek rá! A bárban amúgy azóta is mindenki azon nevet milyen jó csapat vagyunk mi a főnökkel. Csak néhányan tudják mi történt utána, azt meg senki, hogy régen mi volt velem!
    Nekem mostanában az volt a sikerélményem, hogy nem rázkódtam össze, és nem húzódtam el, mikor hozzám ért a barátom! Sok erőfeszítésembe került, de nagyon akartam rajta változtatni!:/
    Jó, ha van ilyen tökéletes napod! Azt hiszem én az nap, a kórházban aggódtam a szívemért! De nekem is pozitív lett a nap vége!:)
    puszi, Luna

    VálaszTörlés
  5. Szia,
    most sikrült átolvasnom az utóbi bejegyzéseidet. nagyon tetszik. és nagyon tudok örülni mikor hoztodmég ha csak iylen kicsit is, de azért pihenj eleget ám. Ma pihenős vagyok és alig vártam hogy elolvashassam, és mondhatom, hogy a legizgibb résznél hagytad abba. De a szívem szakad meg mikor olvasom, hogy Kimi nem hisz Kisuban.
    A héten a két unokaöcsém fog nálunk nyaralni és munka után rohannom kerll hozzájuk - gondolhatod hogy örömmel teszem - de ahogyan tudok majd sietek ide, mert egyre izgatottabb avgyok és nagyon kíváncsi vagyok bizonyos részekre. Igyekszek kommentet is hagyni, de még ha el is marad. Biztos hogy itt leszek.
    Puszi: Christine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát igen, nem hisz Kisuban, de ha belegondolsz elég sok bizonyíták áll a rendelkezésére, hgoy így érezzen! Nem ő az édesapja a kislánynak akivel várandós volt Kisu! Legalább is ő így tudja, ugyan, hogy hihetne még benne? Szerintem ez is szép, hogy így viseli, nem akarom őt bunkónak írni, de ennél több toleranciát már nem bírna el a karaktere. Legalább is szerintem!
      Két unokaöcs? Akkor hajrá!:)
      Nekem csak egy Lucám van, de néha kicsit lihegek mellette. Most pl. ha lesz időm, pattogatott kukoricát kell a ruhájára felfűznöm főpróbaként, mert vesztünkre elmeséltük, hogy anno nyertünk ezzel a farsangin. Ő is nyerni akar, és főpróbát!:/
      Így jár az akinek előbb jár a szája mint az esze!:)
      Jössz amikor tudsz! Én is itt leszek!:)
      Neked meg csak nyugi, és írjál!!! Nagyon várom!! És egyél rendesen! El sem hiszed milyen problémákat tud okozni, ha nem eszel és esetleg mástól kapsz egy szendvicset!:(
      puszi, Luna

      Törlés
  6. Szia!
    Igen, értem hogy nem csak egy átlagos nap miatt buktál ki. Lehet, hogy ezt látta a szigeten a sámán?
    Hihetetlenül erős vagy, hogy tudatosan tudsz változtatni dolgokon, a hozzáállásodon. Le a kalappal. Még ha Te nem is így érzed. A dokidnak igaza van.
    A túlpörgést megértem, nekem is van ilyen családtagom. :)
    De ált. utána - már meg ne haragudj :) - panaszkodsz is, pont emiatt. Hogy semmire nincs időd, erre futsz, arra futsz, de mindent bevállalsz, elvállalsz, jöhet még. :) Erre értettem, hogy hétköznapokon is kellene néhány semmitmondó óra, amikor feltöltődhetsz.

    Továbbra is sok puszi, Porcica
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazad van! Valóban panaszkodom, mert az életemben a legjobban táncolni szeretek, és énekelni meg zongorázni, no meg írni és a családommal meg a barátaimmal beszélgetni és nevetni! De ez egybe sajna nem megy, és mindig az írás rovására csúszok, mert csak félig táncolni nem lehet, - vagyis lehet, de akkor előbb-utóbb alaposan odateszem a popsim,- a beszélgetésről pedig nem vagyok hajlandó lemondani, mert annak minden pillanata, amit a szeretteimmel tölthetek a legnagyobb öröm és soha többet nem jön vissza!:)
      Így megtanultam beszélgetés közben írni! Ezért fordult elő, legutóbb pl.,hogy Bradley és Sara beszélgetésekor a fele tegeződős a másik fele meg magázódós lett, mert közben pasiztam kicsit az én csüggedő kedvesemmel.
      De én sokkal igényesebben és jobban szeretném megírni ezt a sztoryt, Metafórákkal, jelzőkkel, de ezekre nincs időm. Szóval ezért rinyálok folyton, de végül is rájöttem, hogy nem a világirodalom remekei gyüjteményt fogom gyarapítani, csak szórakozásból írok, és nem kell állandóan a tökéletesre görcsölnöm, inkább élveznem kell az írást. Ugye?:)

      Amúgy meg igazad van! Én csak szeretnék felkészülni az új életemre, hogy tudjam mennyit bírok, mire vagyok képes! Dehogy vagyok én erős! Elsírom magam egy árva nyivákoló kiscica láttán, és neki adom a kolduló öreg néninek a vacsorámat. Aztán nekem nincs mit ennem, kapok kölcsön kaját ami tele van olyannal amivel nem kellett volna, és innen indult az egész heti ámokfutásom!:/
      Nem vagyok erős, csak élni akarok, és boldog akarok lenni, legalább egy picit, úgy is mindig jön valami rossz a jó után, de én igen is boldog akarok lenni! És ezért meg is teszek mindent,...néha talán egy kicsit erőmön felül is!:) :/
      Kössz a puszikat, tőled különösen jól jönnek és el is kelnek!
      És viszont puszil, Luna:D

      Törlés
    2. U.i: Hát elfeledtem a legfontosabbat! Igaz, hogy azt mondta a sámán, hogy vigyázzanak rám mert bajom esik, de azt is, hogy egy éven belül teherbe esem! Ezért a nagy sietség, mert ha úgy lesz, akkor aztán semmit se teszek, azt biztos! Nagyon, de nagyon fogok vigyázni magunkra!:)

      Törlés