2015. május 18., hétfő

A szerelem gyógyíthat...



Sziasztok


Nem akarom megint mentegetőzéssel kezdeni, de mióta ide hazajöttem, az otthon megírt történeteim vázlatait keresem. Átnéztem 4 pendrive-t, de nem találtam. Persze ott volt, kiszúrta a szemem, csak hát….
A múlt héten két dolog történt velem, és ettől olyan érzésem van, mintha egy túlforrósodott finn szaunában ülnék, aztán kirohannék és belevetném magam a jeges vízbe.
A múlthéten elengedtem egy kapcsolatot. Életem első kapcsolatát, amiről azt hittem öröké tart majd. És nem csak a kapcsolatom volt az első, hanem a szakításom is.
Rosszul csináltam, és nagyon rosszul reagálta le a barátom. Az utolsó napokban olyan őrülten szerettem, hogy az már talán tényleg sok volt, például 12 órán keresztül feküdt az ölemben, és én simogattam az arcát és a nyakát, ahol tudom, hogy csikis, és csókolgattam, és figyeltem, ahogy mosolyogva aludt egész úton, hogy örökre az emlékezetembe véssem a vonásait, hogy soha nem felejtsem el.
Ezek után nagyon váratlanul érte a zavart makogásom, a fejezzük be-ről, a kétségbeesett erőfeszítésem, ahogy megmagyarázzam, és bocsánatot kérek tőle, amiért ezt teszem. Oly sok minden más mellett, a szakítás se megy nekem. Nagyon szörnyű volt!
Azután, hogy úgy éreztem, az életem már sosem lesz boldog és normális, egyszer csak történt valami! Néha a boldogság ott hever az orrunk előtt, csak nem látjuk meg, nem vesszük észre, vagy csak nem is merjük elhinni. Velem is ez történt!
Miközben szégyellem ezeket az érzéseket, egy ilyen friss szakítás után, és egy olyan kapcsolat után, amiben a sok fájdalom mellett, rengeteg szép és jó is volt, ami egy új életet és anyagi függetlenséget adott nekem.
Boldog vagyok és szerelmes! Teljesen megzavarodtam, szinte széttép ez a sok érzelem, ami bennem kavarog. És nem csak engem, valahányszor egymásra nézünk, akaratlanul elmosolyodunk, így egész nap egyre hülyébben vigyorgunk, és körözünk egymás körül. Annyira hogy a dédike meg is jegyezte, fiam te olyan vagy, mint egy dürögő pulykakakas!:)
Azt hittem annyira hasonlítanak egymásra, hogy nem szabadulok majd a másik emlékétől, de nem így van. Annyira más, nyílt, őszinte, egyenes, nyitott, ahogy kimutatja az érzéseit, szinte letaglóz, mert nem ehhez voltam szokva.
Még anyut is megríkatta. Kijött a konyhába utánunk, éppen egy dal kezdődött a rádióban, odament felhangosította, aztán hátulról átölelt és együtt énekelték. Az egész családom tátott szájjal bámulta, és van a dalban egy rész, ahol arról énekel, hogy tegyél a láncodba, amit 16 évesen vettél, és az anyu elsírta magát ennél a résznél. Mert bizony kaptam ettől a férfitől egy láncot 16 évesen, apró fagolyókból áll, azt mondta, eddig rám vigyázott és hozott szerencsét, mostantól legyen veled! Most is őrzöm, és bizony suttyomban elvittem még az érettségimre is magammal.
És később az apu lehúzott maga mellé, egy olyan apa-lánya beszélgetésre, amiben nekem még soha életemben nem volt részem. Azt mondta, Luna ez a fiú nagyon szeret téged már évek óta. Én aztán tudom milyen ez, én is vártam eleget anyádra. Nem kell félned ettől a kapcsolattól, mert jobban ismer, mint te saját magadat, de csak akkor menj bele, ha valóban szereted, mert ez a fiú nagyon jó ember, és őszinte, igaz szerelmet érdemel!
Ezt mondta nekem az apu! Persze sírtam akár egy szamár, nem tehetek róla, ha boldog vagyok, azonnal bömbölök, de annyira jó volt! Bárcsak régebben, gyerekkoromban is átélhettem volna ilyent, hogy az apukám így leül velem, és ilyen komoly dolgokról beszélgetünk!
Szóval, csak azért írtam ezt le – hát mert szétrobbanok annyira boldog vagyok, és muszáj volt:) – másrészt meg, hogy megmagyarázzam a késés okát, és ma már dolgozom, és ahogy időm engedi írni fogom a történeteimet!
Tudom ez most egy kicsit összevisszaság, de csak szeretném, ha tudnátok, hogy nem hanyagságból nem tettem ki új részt, hanem mert valami nagyszerű, hihetetlen csoda történt, történik velem!
Milliószor ölelek és puszilok mindenkit a távolból,
Luna


A dal, amin anyu bömbölt, hát nem hihetetlen ezt hallani egy szerelmes pasitól?:)



14 megjegyzés:

  1. szia, Barátném!
    elmondani nem tudom, mennyire örülök, hogy boldog vagy, nagyon megérdemled :)
    szóval csak használj ki minden pillanatot és mikor úgy alakul, kitörő lelkesedéssel várjuk a boldog részeket
    puszi:Aniw

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Aranyos vagy Barátném!:) Nos, úgy érzem ez a kapcsolat, még rengeteg meglepetést tartogat a jövőre nézve. Tegnap reggel boldog, réveteg mosollyal az arcunkon indultunk együtt, immár egy párként dolgozni. A Happy úgy 10 percig tartott nálam, aztán kezdtem ficeregni, mert rohadt melegem volt.
      Gondoltam, talán a szerelem? Hát ez van!:)
      Aztán a táv felénél, már diszkréten elemeltem a hátsóm az üléstől, mert konkrétan füstölt, pedig ment a légkondi. Mondom, hát szerelem ide meg oda, mégse állíthatok be egy hónap után egy vizes tócsával a fenekemen, ez még tőlem is sok!
      Ebben az emelkedett és felforrósodott hangulatban felmordul az én drágaságom, hogy basszus, véletlen bekapcsoltam az ülésfűtéseket 30 fokra. Neked nincs meleged?
      Csak egy vérszegény, hehe-t tudtam kinyögni, izzadt homlokomat törölgetve, de aztán megjött a hangom.
      Hát mondom konkrétan megfőttem, piros a fenekem, mint egy rákpáncél, de azt hittem csak ennyire izgatott vagyok, meg te vagy rám ilyen hatással, - mert útközben néhányszor diszkréten átcsúsztattam az izmos combjára a tenyerem, és ő is az enyémre!:)
      Azonnal látni akarta, hogy orvosolja a problémát, felszólított, hogy mutasd asszony a problémás területet! De várnia kellett estig, mondtam, majd ha az agyam főtt meg, akkor kezelgessél, most meg vezess ember!:)
      Szóval úgy tűnik kicsit ő is megkergült, pedig a munkája miatt ez nem feltétlen jó dolog.
      A végén még bent fogják nekem, és a gyógyítóból gyógyított lesz!:)
      Puszi, Luna

      Törlés
    2. szia!
      hát ő is rendesen belebolondulhatott a dolgokba, ha sikerült bekapcsolni a fűtést és észre se vette :D
      tegnap szellemekkel suttogót "néztem" és messziről kihallottam egy mondatot, amire rögtön fókuszálnom kellett
      "Mintha megtaláltam volna a tökéletes társat, olyanra leltem, aki minden jót és rosszat tud rólam, aki elől sosem kell rejtőzködnöm, aki mellett teljesen biztonságban vagyok." és megosztok veled egy idézetet, ami a falvédőmön található és az egyik kedvencem, pedig vagy 100-150 idézetet biztos felírtam :D "Az ember nehezen hiszi el, hogy valaki önmagáért szereti, amikor ez a valaki látta az összes hibáját és ismeri az összes titkát." ezekről valahogy mostanában mindig ti juttok az eszembe :) pedig a második idézet pont a buksimnál van, mikor lefekszem :D
      annyira jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy, ettől nekem is hatalmas mosoly kerül az arcomra, azt hiszem, igen, ez az igaz barátság :) és én örülök, hogy ilyen barátra leltem ebben a ritkán igaz világban :)
      és nyilván lesznek még bökkenők az életetekben, de megéri egymásért illetve együtt harcolni, hiszen eddig is mindig ott voltatok egymásnak :)
      millió puszi és ölelés:Aniw

      Törlés
  2. Szia Luna!

    Én is nagyon örülök annak, hogy azt olvashatom, hogy boldog vagy! Kívánom, hogy maradjon is ez így! A szerelem az egyik legboldogabb érzés, élvezd minden kis apró momentumát! :) várjuk a boldog részeket, minden jót kívánok neked!

    Puszi, Kriszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kriszti!

      Köszönöm, hogy így érzel! Nagyon kedves vagy, igazán!:)
      Teljes szívemből remélem, hogy ezúttal sikerül!:)
      A jövő hétvégén megtartom az első visszatérő bulimat a bárban. Nem azt, amit a hirtelen távozásom előtt terveztem, mert az kicsit most extrém lenne, és ahhoz előbb újra vissza kell nyernem a vendégeimet, de lesz egy bevezető party, és igyekezni fogunk, hogy újra minden beinduljon.
      De aztán június elején visszamegyünk Kanadába, hogy csak kettesben legyünk egy csodálatos Nemzeti parkban, hogy jobban megismerjük egymást!:) Egy rönkházban, ahol nem lesz se világítás, se gáz, szóval erősen egymásra leszünk utalva, csak mi és a természet!:) Esetleg néhány mackó!:)
      És közben persze írom a részeket! Előbb most a vörös viharból jön, mert abból már rég volt új, de utána ide is hozom. Rengeteg pozitív energiával és érzéssel vagyok tele, és annyira szeretnék írni, csak egy picit kevés az időm rá, de azért megoldom!:)
      Puszi, Luna

      Törlés
    2. Remélem be fog indulni az üzlet! :) Érezzétek jól magatokat, szívesen elolvasnám pár szóban milyen egy kanadai nemzeti park, érdemes-e felírni a bakancs listámra :D
      Azért a mackókat csak tisztes távolságból figyeljétek ;)
      Puszi, Kriszti

      Törlés
  3. Drága Luna,

    Nem is tudom mit mondjak, talán csak annyit, mondanék, hogy NAHÁT.. :-) Kívánom, hogy légy boldog, mert megérdemled.. :-)
    Puszi,
    Dee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gurum!:)

      A dilidokim:) szerint vannak olyan kísérletek, ahol az alanyoknak bevésnek az elméjükbe egy szót, és azzal a szóval összefüggésben egy cselekvést! Valahányszor meghallják azt a szót, dobnak el mindent és teszik, amit az agyuk diktál.
      Hát, az én pasim a NAHÁT szóval kapcsolatban érzi ezt! Valahányszor rácsodálkozom, hogy nahát:), azonnal szexuális indíttatású gondolatai támadnak. (Apám szerint mindentől, de ez az ő szubjektív véleménye!:))
      Hát ugye, mostanában ücsörgök az én mókusharcosommal a szobámban, és gyakran elcsodálkozom, hogy NAHÁT!:)
      És hogy mennyire egyfelé jár az agyunk? Hajnalban felzavartak, hogy javítsak ki egy iratot, és írjam alá, és küldjem el újra, mert a vásárló címében, Tokod város helyett Tököd-öt írtam, hát szóval én nem is értem ezt!:)
      Dübörög a buli, ezerfelé szakadok, jövő hétvégén már indítom az új partyt!:)
      Puszi, Luna

      Törlés
    2. Drága Luna,

      Tokod, helyett Tököd? :-D Nahát.. :-D "Hol jár az eszed..." ? :-)
      Sanszosan ismét telt házas buli lesz.. :-)
      Puszi,
      Dee

      Törlés
  4. Szia Luna!

    Nagyon örülök Neked, nagyon jó arról olvasni, hogy boldog vagy! :) Annyira nagyon megérdemled! Minden szépet és jót kívánok ebben az új kapcsolatban!

    puszi

    Dina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dina!

      Nagyon szépen köszönöm, a jókívánságot és azt is, hogy így érzel irántam!:)
      Eleinte ódzkodtam ettől a kapcsolattól, voltak visszahúzó tényezők részemről, de aztán meggyőztem magam, és elengedtem ezeket. Hinni akarom, hogy igenis van ilyen, és lehet engem is így szeretni!:)
      Látott már boldognak, és látott összetörve, dühöngő és csendes „őrültként” is. Már minden arcomat ismeri, és ha így is akar engem, és bemer vállalni, akkor nekem nincs okom a hezitálásra!:)
      Csak attól félek, ha mégis csalódik bennem, nem csak a szerelmemet veszítem el, hanem a legjobb barátomat is.
      Tegnap este azt mondta vacsora közben, tudom, hogy állandóan lesznek ellenfeleim, akik harcolnak a szívedért, de nem félek a kihívásoktól.
      Egy pillanatra megfagyott a levegő az ebédlőben, mikor megkérdeztem, pontosan mire is gondoltál?
      Csak mosolygott, és azt mondta, a két öcsédre. Ez a törpe már most kiszorít az ágyadból, és ha megjön a Tomi, közös erővel fognak támadni, de állok elébe!
      Csak bámultam rá teljesen elérzékenyülve, hogy ilyen kedvesen adja a tudtomra, tudja, mennyire fontosak nekem a tesóim!
      Nagyon szeretem őt! Nincs senkije, mi vagyunk a családja, és én azt akarom, hogy ez mindig így legyen!
      Puszi, Luna

      Törlés
  5. <3 szivecske, szivecske
    millió puszi neked és annak a nagy szivednek :D
    (a lelki szemetest miért zártad be?)
    puszi, porcica

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. <3 Szia, hát szívecske neked is!:)
      Jelentem, azért zártam be a lelki szemetesem, mert annak idején nagyon rosszul esett az a Hanna féle kirohanás, és írtam néhány nyomdafestéket nem tűrő, illetlen gondolatot vele és a hasonszőrűekkel kapcsolatban. Ráadásul elkapott egyfajta őszinteségi roham is, és ezt már akkor sem bírta volna el a blog, nemhogy most, hogy új szelek fújdogálnak körülöttem.
      Ja, és amíg otthon voltam, átírtam afféle naplónak, - hogy majd öreg koromban legyen mire emlékeznem:) – így szorgalmasan jegyzetelgettem bele mindent és hát tudjuk, hogy velem általában sok minden történik. Szóval, kell egy kis cenzúra ide, egy kis tonzúra oda!:)
      Átírom, finomítom, és szépítem, és akkor majd újra megnyitom a nagyközönség számára.
      Lehet, most csalódást okoznék, :( mert voltak napok, mikor nagyon nyersen és őszintén írtam a valóságról és az érzéseimről, szóval finomítanom kell a szerkezeti összetételén egy picurkát!:)
      és újra csak <3 szívecske neked!:)
      puszil Luna:)

      Törlés
  6. Kedves Luna :)
    Már règ hallottunk felőled, remèlem jól vagy, ès mèg mindig szerelmes! Repesve várom a legújabb Ellopott múlt rèszt :) puszi vigyázz magadra

    VálaszTörlés