2018. július 12., csütörtök

Sziasztok!



Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki gondolt rám a névnapomon!
Igazán nagyon kedvesek vagytok, főleg, hogy én ennyire elhanyagoltam a blogot és mindenkit!

Sosem kedveltem a páros éveket, vagy inkább tartottam tőlük, és hát be kell látnom ez az év sem sikerült eddig valami remekbe!
Igaz szerencsére nem történt nagyobb baj, és mindenki jól van, mégis….
Év eleje óta nincs nyugtom! A sógorom klinikája, az átalakítások itthon és a központban, az ügyintézések, hitelek, megbeszélések, és vizsgák eléggé felőrölték az idegeimet.
Aztán anyu elutazott egy hónapra, és nem is az öcsikék voltak a kihívások nekem, sokkal inkább az anyu hiányzott!
És mire őt visszakaptam elment a Peti 3 hónapra, és mi nagyon nem gondoltuk ezt át. Most már tudom, hogy ő is így gondolja, és látom mennyire megviselte őt is. Csak míg én kicsit depizni kezdtem és a munkamániámba fojtottam a bánatom, ő kitartott egészen addig, amíg hazaért és felmentünk a szobánkba.
Azt olvastam valahol, hogy csak az igazán erős férfiak mernek sírni! Nos, én határozottan kijelenthetem, hogy Tarzan erős jellem! Persze lelkesen csatlakoztam hozzá a bömbölésbe, szóval fantasztikus esténk sikeredett, de nem számított már semmi sem, mert végre itthon volt és nem kellett egyedül aludnom és rettegnem érte!
Volt olyan nap, hogy 16 órát tanultam és dolgoztam, - mert persze még ott voltak a vizsgáim is, - és éjjel már rosszul voltam a fáradtságtól, de elvégeztem és megcsináltam mindent, amit elterveztem, és ez még a szorongásaim mellett is elégedettséggel töltött el.
Aztán öcsém leszerződött az árnyékomnak, és véget értek az éjszakába nyúló sertepertélések, mert szigorú volt akár egy apuka!

Hiányzik a blog és az írás, de időre volt és egy picit még van is szükségem, hogy lenyugodjak, mert nagyon túlpörögtem!
Volt egy kis hivatalos felhajtás Tarzan körül, de most már elcsitult minden és mi hamarosan útra kelünk, mert ott a helyünk Szisziék esküvőjén!
Aztán irány Kína és onnan Tibet, mert az én szép és okos férjem ott szeretne a 30-ik születésnapján megvilágosodni! Hát csak rajta-rajta! Érdeklődve fogom figyelni, mi lesz, ha még ettől is megvilágosodottabb lesz!:)
És állítólag még van, néhány meglepi a tarsolyában, már ami az utazásokat illeti!:)
De előtte még holnap péntek 13-án megtartjuk az én fantasztikus nővérem szülinapját! És még ráadásul napfogyatkozás is lesz azon a napon, hát nem elképesztően izgalmas?:)

Tudom, hogy vártátok a részeket, és talán kicsit nehezteltek is rám, de eddig nem ment, most pedig kell még egy pici idő. Boldogság és nyugalom, mert eléggé megviselt az elmúlt néhány hónap!
És persze bármikor meglephetlek titeket egy résszel, hiszen már olyan sokszor nekiültem a fejezetnek, hogy az elejét fújom már fejből!:)
De most mennem kell, még rengeteg a tennivaló holnapra!
Remélem a sietség nem ment a fogalmazás rovására! Ha igen, légyszi legyetek nagyvonalúak!:)

Köszönöm még egyszer, hogy eszetekbe jutottam!
Mindenkinek, aki csak az oldalamra téved, felhőtlen boldogságot, vidám napokat kívánok a nyárra!
Sok szeretettel, és millió puszi, Luna



8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Örülök, hogy hallok rólad.Sok minden történt veletek megint, de a kikapcsolódás jól fog jönni.
    Pihend és szórakozód ki magad! :D
    (Hetente többször rálesek a blogra, hogy van-e valami hír vagy rész..)
    Sokszor kezdtem el újra olvasni a részeket és mindig felvidítanak.
    Köszönöm, hogy borús napjaimon van ami felvidít. by.: Eszty

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagy rajongód vagyok, már az összes történetedet kívülről fújom, annyiszor olvastam őket :) Imádom, ahogy és amit írsz! Szimpatikus vagy, mint ember, hiszen borzasztó erős vagy, egy hős. Rengeteg mindenen mentél keresztül, de te felálltál és próbálod a legjobbat és a legtöbbet kihozni magadból. Szereted a családodat, és ők is viszont. Ennél nagyobb boldogság pedig nem is kell! Orulok, ha azt olvastam, hogy jól vagy, és minden rendben veled! Már alig várom a következő Ellopott múlt részt, minden nap többször is lesem a blogot, hátha írsz :) Szépen kérlek folytatsd, ha ráérsz, már nagyon de nagyon várom :) puszi

    VálaszTörlés
  3. Hello nevem TERÉZIA GYÕZÕ, Győrről származom, de Belgiumba költöztem a férjemmel. Elolvastam az érdekes történeteket online arról, hogy egyes törött kapcsolatokat / merriage-t erős mágikus varázslók javítottak. Azt hittem, hogy mind hazugságok voltak, amíg nem volt problémám a férjemmel, akivel hosszú ideje házas voltam, és két gyermekkel áldottak meg. Meglepődtem, amikor egy másik nővel jött haza, és elmondta, hogy fáradt volt rám ok nélkül, megpróbáltam megkérdezni tőle, mi a probléma, hogy a szavaim süket fülekre esnek, át kell mennem, mert fájdalom van másik ugyanazon a rabláson a nő velem, elpusztult és szomorú volt ebben az időszakban, hogy elmondtam egy barátomnak a tapasztalatomról, azt mondta, hogy nem kell aggódnom, hogy a férjem visszatér. Kíváncsi voltam, hogy lehetséges legyen, azt mondta nekem, hogy egy drellbinovia nevéhez fűződik, ami egy nagyon erős varázsló. Először kétlem, mert nem hittem az ilyen dolgokba, nem cselekedtem a görgő felé, és elmondta nekem, hogy mit tegyek, és megtettem, amit tőlem megkért, azt is elmondta, hogy ez egy elmaradt következtetés, hogy én nem törődöm a férjemmel, és felhívtam nekem egy üzenetet, hogy a férjem visszajön, és két nap múlva könyörögsz bocsánatot, meglepetésemre, a férjem másnap hívott és sírni kezdett, mielőtt megbocsátottam neki akkoriban egészséges maradt. Mindig meglepődöm az életemben bekövetkezett csodálatos csoda, a férjem és a két gyermekünk együtt, és mi több, mint valaha örülünk, ha valaki megtapasztalja az ilyen problémát a kapcsolatodban, kapcsolatba léphetsz ezzel a nagyszerű görgővel az e- mail [doctorigbinovia93@gmail.com] tudod tenni azt a whatsapp-ra a +2348144480786-on, ne hagyd, hogy bármely nő vigye a helyét a kapcsolatodba

    VálaszTörlés
  4. Szia! Még néha elnézek ide, hátha.... De már lassan két éve semmi. :(

    Luna! Ha esetleg olvasod: minden jót kívánok közelgő szülinapod alkalmából! puszi

    Dina

    VálaszTörlés
  5. Szia Luna!
    Remélem jól vagy! Nagyon hiányzol nekünk. :( Jó lenne tudni, hogy mi történt veled....

    VálaszTörlés
  6. Szia Luna !
    Remélem minél hamarabb hallunk rólad.
    Hiányoznak az írásaid.

    VálaszTörlés