2016. december 31., szombat

Boldog Új Évet Kívánok!





Boldog Új Évet kívánok!
Szívem minden szeretetével puszilok és ölelek mindenkit!
Szeretettel, Luna


u.i.: Szerettem volna kitenni egy bejegyzést, elmondani a gondolataimat az idei Forma 1-ről, és elmagyarázni, hogy miért nem írtam semmit decemberben, de tegnap este elkezdtem köhögni és kicsit kapart a torkom. Gondoltam mára elmúlik, de reggel hajnalban, mikor köszöntöttük Lobó szüleivel az Ausztrál újévet, nem jött ki egyetlen hang sem a torkomon.
Gyakorlatilag néma vagyok, a család nagy boldogságára. Mert nem tudják és nem is árulom el, mennyire rosszul vagyok, hogy minden porcikám fáj, nem akarom elrontani az évbúcsúztató bulit.
Szóval, ha túlélem ezt az éjszakát, jövőre majd jövök rendszeresen és bepótolok mindent.
Nektek kellemes szórakozást az év utolsó napján, és sok örömet, szeretetet, és egészséget az összes többi eljövendőn!
Puszi, Luna


2 megjegyzés:

  1. Drága Luna!

    Nagyon boldog új évet, egészséget, boldogságot, minden szépet és jót kívánok Neked és a családod minden tagjának! :)
    Gyógyulj meg gyorsan!

    puszi

    Dina

    VálaszTörlés
  2. Drága Dina!

    Köszönöm a jókívánságokat, mi is hasonló szépeket kívánunk így utólag is!:)
    Sajnálom, hogy nem tudtam írni a blogra, és azoknak sem, akiknek szoktam, de hát teljesen kidőltem néhány napra.
    Hát rémes szilveszterem volt, pedig olyan jól alakult az a hónap, és annyira vártam a 17-es évet, mert imádom a 7-es számot! Míg a többiek ettek, ittak, mulatoztak, én akár Micimackó egy mézes csuprocskából majszolgattam lelkesen a mézet, vagy ültem köztük kukán, talpig szájmaszkban. A magyar éjfél, aztán a Himnusz után, míg a többiek BUÉK-oztak az otthoniakkal, én Tarzan ölébe hanyatlottam, hogy egy picit pihennék. Aztán már csak Tarzan óbégatására emlékszem, aki egyébként nagyon disztingvált és művelt pasi, a nővérem szerint azért óbégat, ha történik velem valami, mert így vezeti le a félelmét meg a feszültségét. Hát most is levezetett rendesen miközben felcipelt a királyi lakunkba.:(
    Megijesztettem őket, mert azt hitték agyhártyagyulladásom van, mivel órák alatt a szemük láttára döntött le a láz. Látod, mindig szegény agyam van veszélyben!:)
    Lemaradtam az itteni Himnuszról, Obama elnök úr beszédéről, a jókívánságokról, köszöntésekről és fogalmakról, szóval mindenről. Miközben ment a tűzijáték a környező birtokokon, én a takarók alatt vacogtam akár egy sovány beteg malacka. És még az első két napról is lemaradtam az újévben, ráadásul oda a projektünk, Tarzan egyedül alszik, mert én vergődök éjjel akár egy partra vetett hal, mivel minden porcikám úgy fáj, hogy majd megőrülők. Így aztán életem értelme reggelente ropogósan és morcosan indul a dolgozóba, mert ugye nem ehhez van szokva.
    Én meg itthon táppénzt csalok, az emeleten száműzetésben, és csak perceket tudok fent lenni, annyira leamortizálódtam. A családom szájmaszkban látogat, nehogy megfertőzzem a Cleot, dédikét vagy a kicsiket.
    Azt mondják túlhajtottam magam, azért döntött így le a lábamról a kór. Hát nem tudom, pont hogy nagyon is boldog voltam!
    Úgy volt, hogy 7-én tartunk egy pótszilvesztert, de kizárt, hogy addigra meggyógyulok, és még az év első ultrahangjáról is lemaradok, pedig mindenki ott lesz, aki számít!:)
    Hát hogy lehet ennyire szörnyen kezdeni egy ennyire várt évet?:)
    Végre jól kipanaszkodtam magam, most megyek és lefekszem, mert eddig bírtam!:(
    Neked sokkal szebb napokat kívánok!
    Sok puszi, Luna

    VálaszTörlés